Welkom

[vc_willow_section_heading large_heading=”Rob Haver Mannenmode” small_heading=”Over Rob Haver”]

De winkel

Rob Haver Mannenmode is al ruim een decennium een begrip in Helmond en omstreken. Niet alleen de verkoop van de exclusief gedistribueerde merken maken de winkel bij haar klanten geliefd. De persoonlijke band met de klant en de servicegerichtheid zijn daarbij evenzo van belang.

De winkel van Rob Haver Mannenmode wordt gekenmerkt door een ruime en warme opzet en zinnenprikkelende productpresentaties. Zo is er een aparte schoenenwand, met hoogwaardige en uniek vormgegeven schoenen. Daarnaast wordt de etalage elke drie weken van een nieuwe inrichting voorzien. De etalages verbeelden niet alleen de collectie, maar vooral ook het gevoel van de kleding.

De collectie van Rob Haver Mannenmode laat zich omschrijven als modern en onderscheidend. Merken als Vanguard, GoodPeople, Tramarossa, Koll3kt en de nieuwe merken Ted Baker, Individual en Paolo Vitale onderstrepen dat beeld.

Maatwerk

Het maatwerk is geen onbekend element binnen het aanbod van Rob Haver Mannenmode. Sinds de introductie ervan in 2009 heeft het concept zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste kenmerken van de persoonlijke aanpak van Rob Haver Mannenmode.

Traditioneel wordt het maatpak geassocieerd met het huwelijk. Iedereen wil er immers juist op die dag uniek uitzien. Een op maat gemaakt colbert of kostuum kan echter ook op andere momenten geschikt zijn. Voor een bijzondere gelegenheid of gewoon, voor naar het werk.

Om het gevoel van uniciteit optimaal tot zijn recht te laten komen gaan wij verder dan alleen het aanbieden van een op maat gemaakt kostuum of colbert. De gehele outfit kan door het brede aanbod aan gilets, voeringen, knopen en andere details naar eigen wens en smaak ontworpen en gecompleteerd worden. Elk kledingstuk is gemaakt van de meest hoogwaardige stoffen en wordt gekenmerkt door een perfecte pasvorm en gedetailleerde afwerking. Altijd en overal een outfit die, gecombineerd met een prachtige schoen en andere modeaccessoires, uiting geeft aan uw eigen stijl, smaak en persoonlijke karakter.

U bent daarom van harte uitgenodigd om nader kennis te maken met de kracht van maatwerk bij Rob Haver Mannenmode.

[vc_willow_big_title title=”Collectie”]

[vc_willow_portfolio_grid count=”20″ columns=”4″ filter=”false”]

[vc_willow_quotes_carousel auto_rotate=”4500″][vc_willow_quote cite=”Koen Sterken “]”Bij Rob Haver Mannenmode wordt je altijd goed geholpen, en krijg je altijd goed advies.”[/vc_willow_quote][vc_willow_quote cite=”Jan Moons “]”Door het uitgebreide en gebalanseerde assortiment van Rob Haver Mannenmode slaag ik hier altijd!”[/vc_willow_quote][vc_willow_quote title=”Section” cite=”Koen Sterken”]”Het personeel bij Rob Haver Mannenmode is vriendelijk en vakbekwaam en doen alles om er voor te zorgen dat je naar huis gaat met een outfit die precies bij je past.”[/vc_willow_quote][vc_willow_quote title=”Section” cite=”Remco Colen”]”Zeer mooie kleding en veel keus!”[/vc_willow_quote][vc_willow_quote title=”Section” cite=”Ronny Snel “]”Super service en zeer goede kwaliteit.”[/vc_willow_quote][vc_willow_quote title=”Section” cite=”Frank van Lieshout “]”Fantastisch geholpen, goed en deskundig advies gekregen bij het uitzoeken van m’n trouwkleding.”[/vc_willow_quote][/vc_willow_quotes_carousel]

[vc_willow_big_title title=”WAAR ZIT ROB HAVER MANNENMODE?”]