Algemene voorwaarden Rob Haver Mannenmode

Artikel 1 – Identiteit van de ondernemer

Rob Haver Mannenmode V.O.F.

Handelend onder de naam: Rob Haver Mannenmode
Ameidestraat 2

5701 NP Helmond
KvK: 171 03 795
BTW nr.: NL 8066 13 282 B01

 

Je kunt ons bereiken via:

Telefoonnummer: 0492-599320
email: info@robhavermannenmode.nl

 

We zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m donderdag vanaf 09.30 uur tot 18.00 uur

Vrijdag vanaf 09.30 uur tot 21.00 uur

Zaterdag vanaf 09.30 uur tot 17.00 uur
Kom je naar onze winkel? Gezellig! Onze openingstijden vind je hier:

https://www.robhavermannenmode.nl

Artikel 2 – Totstandkoming van de overeenkomst
De overeenkomst tussen Rob Haver Mannenmode en de consument komt tot stand, wanneer de consument de bestelling op www.robhavermannenmode.nl heeft afgerond en deze door Rob Haver Mannenmode middels een email is bevestigd. Mocht je de bestelling onverhoopt toch willen annuleren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Grote kans dat het pakket anders al naar je onderweg is.

Artikel 3 – De prijzen 
De prijzen op deze site zijn inclusief BTW. Daar waar het een actieprijs betreft, wordt dit duidelijk op de site gecommuniceerd. Wij hanteren op onze webshop dezelfde prijzen als in onze winkel. Er worden géén verzendkosten in rekening gebracht bij bestellingen vanaf € 150,-. Bij ruilen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Alleen als een bestelling retour komt, brengt Rob Haver Mannenmode € 5,95 in rekening.

Artikel 4 – Levering
Rob Haver Mannenmode betracht de grootste zorgvuldigheid bij het verzenden van de bestelde artikelen en het in ontvangst nemen van retour- en ruilzendingen. Rob Haver Mannenmode verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats binnen 3 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen en geaccepteerd. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of omdat de levering om een andere reden vertraging ondervindt, dan krijgt u daar zo snel mogelijk bericht van, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen nadat de bestelling is geplaatst. Artikelen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn besteld worden de navolgende werkdag bezorgd. Als u bestelt op vrijdag na 15.00 uur wordt uw bestelling op dinsdag de navolgende week bezorgd.

Artikel 4 – Bezorgadres en leveringsservice
U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of u kunt een afwijkend bezorgadres opgeven. Uw bestelling afhalen in de winkel is ook mogelijk.

 

Artikel 5 – Herroepingsrecht, ruilen en retourneren
Voor uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode hebt u een herroepingsrecht; dit betekent dat u de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van uw kant de artikelen die u hebt ontvangen te retourneren. In dat geval dient u het retour- en ruilformulier dat bij de levering is gevoegd te gebruiken en de artikelen onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug te zenden op de manier zoals beschreven op het retourformulier. U kunt het retourformulier ook hier downloaden. U krijgt uw geld teruggestort op dezelfde rekening als waarmee u uw bestelling hebt betaald. Houdt u daarbij rekening met een verwerkingstijd van 10 werkdagen. Besluit u artikelen terug te zenden, dan is € 5,95 verzendkosten verschuldigd, welke in mindering wordt gebracht op het terug te storten bedrag.

Wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur of maat (indien beschikbaar), dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als extra service kunt u onbeschadigde en ongebruikte artikelen ook ruilen in, of terugbrengen naar de winkel (Rob Haver Mannenmode, Ameidestraat 2, 5701 NP Helmond). Bij ruilen of retourneren in de winkel worden géén verzendkosten in rekening gebracht.
Als u een ‘foutieve’ bestelling ontvangt, kunt u de bestelling retourneren en gebruikmaken van het retour- en ruilformulier. Het pakket kunt u aanbieden bij een DHL servicepunt dat verbonden is aan Selektvracht. Bekijk voor het dichtstbijzijnde servicepunt de volgende website: www.dhlforyou.nl. Rob Haver Mannenmode betaalt in dit geval de retourkosten.

Artikel 6 – Transportgarantie
Het risico van beschadiging en/of vermissing ligt tot aan het moment van bezorging bij Rob Haver Mannenmode, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. Als u vóór het openen van uw pakket schade constateert aan de verpakking, neem dan meteen contact op met Rob Haver Mannenmode of meld dit aan de transporteur. Als u het pakket al hebt geopend op het moment dat u de schade constateert, moet u de aanwijzingen op het bij de zending gevoegde retour- en ruilformulier volgen. Ongebruikte beschadigde artikelen worden kosteloos door Rob Haver Mannenmode vervangen.

 

Artikel 7 – Leeftijdsgrens
Rob Haver Mannenmode accepteert geen bestellingen van personen onder de 16 jaar.

Artikel 8 – Reclameren
Mocht u niet tevreden zijn over het geleverde artikel, neemt u dan contact op met Rob Haver Mannenmode binnen één maand nadat het gebrek zich heeft geopenbaard, dan wel dat u daar redelijkerwijs kennis van heeft kunnen nemen. Een bij Rob Haver Mannenmode ingediende klacht wordt binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd nodig heeft, antwoordt Rob Haver Mannenmode binnen een termijn van 14 dagen met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een inhoudelijke reactie kunt verwachten. Rob Haver Mannenmode probeert klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen.

Artikel 9 – Afwijkende of aanvullende voorwaarden
Afwijkende of aanvullende voorwaarden, anders dan in deze Algemene Voorwaarden bepaald mogen niet ten nadele van de consument zijn en moeten schriftelijk worden vastgelegd, danwel op een eenvoudige manier door de consument kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.