Over Rob Haver

ROB HAVER MANNENMODE

De winkel

Rob Haver Mannenmode is al ruim twee decennia een begrip in Helmond en omstreken. Niet alleen de verkoop van de exclusief gedistribueerde merken maken de winkel bij haar klanten geliefd. De persoonlijke band met de klant en de servicegerichtheid zijn daarbij evenzo van belang.

De winkel van Rob Haver Mannenmode wordt gekenmerkt door een ruime en warme opzet en zinnenprikkelende productpresentaties. Zo is er een aparte schoenenwand, met hoogwaardige en uniek vormgegeven schoenen. Daarnaast wordt de etalage elke drie weken van een nieuwe inrichting voorzien. De etalages verbeelden niet alleen de collectie, maar vooral ook het gevoel van de kleding.

De collectie van Rob Haver Mannenmode laat zich omschrijven als modern en onderscheidend. Merken als Vanguard, GoodPeople, Tramarossa, Koll3kt, Harris, Paolo Vitale en de nieuwe merken Aeronautica Militare, R2, Carlo Colucci en Stetson onderstrepen dat beeld.

Maatwerk

Het maatwerk is geen onbekend element binnen het aanbod van Rob Haver Mannenmode. Sinds de introductie ervan in 2009 heeft het concept zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste kenmerken van de persoonlijke aanpak van Rob Haver Mannenmode.

Traditioneel wordt het maatpak geassocieerd met het huwelijk. Iedereen wil er immers juist op die dag uniek uitzien. Een op maat gemaakt colbert of kostuum kan echter ook op andere momenten geschikt zijn. Voor een bijzondere gelegenheid of gewoon, voor naar het werk.

Om het gevoel van uniciteit optimaal tot zijn recht te laten komen gaan wij verder dan alleen het aanbieden van een op maat gemaakt kostuum of colbert. De gehele outfit kan door het brede aanbod aan gilets, voeringen, knopen en andere details naar eigen wens en smaak ontworpen en gecompleteerd worden. Elk kledingstuk is gemaakt van de meest hoogwaardige stoffen en wordt gekenmerkt door een perfecte pasvorm en gedetailleerde afwerking. Altijd en overal een outfit die, gecombineerd met een prachtige schoen en andere modeaccessoires, uiting geeft aan uw eigen stijl, smaak en persoonlijke karakter.

U bent daarom van harte uitgenodigd om nader kennis te maken met de kracht van maatwerk bij Rob Haver Mannenmode.

Openingstijden

Ma. Gesloten
Di: 09.30 – 18.00
Wo: 09.30 – 18.00
Do: 09.30 – 18.00
Vr: 09.30 – 21.00
Za: 09.30 – 17.00
Zo: 12.00 – 17.00*

* Alleen de laatste zondag van de maand